Seminarbolk 2

thon-hotel-prinsen-konferanse-motesal-4

I seminarbolkene kan du velge mellom seminarer med ulike temaer.

 

lisa hepsoeLEDER FOR ALLE TYPER BARN – LISA E. HEPSØE

 Barnevernspedagog, spes.ped. og jobber i Salem Menighet Trondheim som barne- og  familiepastor. Barn er forskjellige. Hvordan engasjerer man alle på en gang, også de som ikke følger med eller vil sitte rolig? Og hvilke elementer er viktige i møte med ulike  typer barn?

 

 

1Stein BratsethVÅGE Å HA OMSORG – STEIN BRATSETH

Engasjert politi i Sør-Trøndelag politi-distrikt med erfaring fra forebyggende arbeid blant ungdom. Han jobber både i sitt yrke, sitt samfunnsengasjement og i menighetsliv for at barn og ungdom skal møte trygge relasjoner. Hvordan kan vi våge å involvere oss i andres liv der vi er, slik at betydningsfulle møter kan oppstå?

 

 

Sandra bjørnøKONFIRMANTER OG ANDRE 14 ÅRINGER – SANDRA ElÈN BJØRNØ

Ungdomsleder i Filadelfiakirken i Oslo og leder for det tverrkirkelige konfirmantopplegget Tentro. Hvordan drive ungdoms-og konfirmantarbeid i 2015. Viktigheten av dissippelgjøring,tilhørighet, ledertrening, og se tenåringer. Hvordan skape etterfølgere av Jesus og ikke ungdomslederen. Et Jesus-sentrert ungdomsarbeid vil alltid vokse.

 

per eivind kvammenENGASJERT UNGDOM – Hvordan få det til? – PER EIVIND KVAMMEN,

Hovedpastor i Sentrumkirken Sandnes. Menigheten er kjent for sitt store ungdomsarbeid og engasjement for Jesus.

Hvordan bygge kirke for en ny generasjon, hvor ungdommenes engasjement er knyttet både til ungdomsmøter, gudstjeneste og ungdomsklubben?

 

 

Maria TVSOUL CHILDREN – Musikalsk – MARIA TEISTEDAL VIKRE

Hvordan leder man et kor i praksis? Hvordan lære de unge mest mulig, samtidig som de har det gøy? På dette seminaret skal vi synge litt sammen, og samtidig få gode tips til effektiv oppvarming, innstuderingsteknikk, direksjon og andre viktige poeng når det gjelder musikalsk ledelse. Seminaret ledes av Maria Teistedal Vikre, som blant annet har lang erfaring fra Oslo Soul Children crew, i tillegg til å ha undervist i korledelse ved Actas Musikkverksted i flere år.